May 19, 2006

Dubai 2006...Jalan dan Shopping - Part 4

lepas hari akhir kat event, kami terus lajak konon nak ke Burj Al Arab la tapi hehe kena bayar la kalau nak masuk so kalau dh camgitu tak payah ler dan en boss pulak lapar pulak..we end up jalan2 dalam Souk Madinat dan dinner kat situ jer..

No automatic alt text available.
berlatar belakang Burj Al Arab
No automatic alt text available.
not bad jugak kan SSL ambil pic ni

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Dan grand finale kami nak shopping dan ofcourse la ke Phulwani yang memang terkenal sebab ramai orang Malaysia shopping sini dan memang tumpuan sesiapa yang suka dengan tekstil.  Pergi dengan semangat tapi tutup lagi sebab hari Jumaat kan..so lepak jer la depan kedai sementara dia nak buka..hehe

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Selain membeli kat sini kain ela, SSL pergi beli abaya ada la beberapa pasang..abaya mmg wajib dibeli okay..;D

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!