Dubai 2009..kita jalan-jalan cuci mata - Part 2

Since GM ni first time ke Dubai, so kenalah bawak dia makan angin kan.Dah selesai berjumpa rakan dari Malaysia dan luarnegara kat booth tiba masa untuk santai la kat Gold Souq..yeahhh buka nak beli barang kemas tapi cuma nak cuci mata dan selain misi untuk office business yang dah selesai tapi nak bawak en boss kenal tempat2 kat Dubai ni

No automatic alt text available.
cantik sungguh masjid kat Dubai ni

Image may contain: sky and outdoor
memang cantik dengan earth colornya..
 Dubai Gold Souk atau lebih dipanggil Gold Souk ni pasar tradisional masyarakat kat sini yang terletak kat tengah2 bandar dalam daerah Deira dan kat sini kita akan melalui kedai2 yang jual barang kemas yang buat berpinar2 mata dan ditayang kat orang ramai dan rekaan diaorg ni mmg unik..nasib la SSL tak suka sangat dengan emas..kalau tak mau bila balik Malaysia dok teringat jer kan.

Kalau sesiapa ke Dubai ni jangan lupa singgah ke sini tau

kat jetty tunggu water taxi ke seberang Deira sanun

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Dah penat berjalan pusing2 kat Gold Souq ni Ibn Batuta la pulak..seperti trip yang lalu KLIK SINI..mmg tak membeli tapi nak enjoy interior mall ni yang sangat memukau..nak beli barang? hehe idak ler

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.
Dan tak ketinggalan trip memecah peluh dengan penuh debaran ialah dekat Desert Safari lagi..KLIK SINI..





No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.
Banyakkan 4 wheel berkumpul bagi peluang kat kami menikmati keindahan padang pasir dan ambil napas gitu..hehe
Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!