August 27, 2010

Salam Nuzul AlQuran

Perghhh...bestnya D'hubby cuti tapi kita tak boleh cuti sbb kerja mmg tgh standby but was thinking to balik kul 1500hrs yang akhirnya kul 1605hrs masih dok tercongok kat depan lappy angkara last minute booking dari MINDEF and MITI...fuhhh dah la Kuantan office tutup sebab Nuzul AlQuran. Tapi apa ku kesah??? ticketing kena datang balik ke ofis untuk issue ticket ler n yang jadi mangsa utama ialah MR GM...wargh wargh wargh dan akhirnya selesai setelah Cik Nawal tiba untuk issue ticket..heheeh

Tetiba Sjn Bernard call balik arrr kata Dato Gunaselan punya tiket tak dapat ...adussss dan sorang lagi Stephen punya tiket balik sepatutnya on 3Sept...huhuhu

Nasib baik hari ni nak masak nasi goreng jer dan yang pasti the kiddos mesti ternanti2 kepulangan Ummi...



1 comment:

  1. uhhhh...1655hrs masih kat ofis nak settlekan tiket....arghhh

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!