Saturday, October 30, 2010

Aduyaiiii

Dah berapa hari dah x menitipkan cite diri disebabkan kesibukan.  The most sadden part is terlepas nak blogging pasal BB Torch jadi punah harapan untuk memilikinya dan nasib bertimpa bila blogging untuk Pizza pun hancusss.  Next time maybe.
Now what I have to think is pasal flight guest yg akan arrive di Langkawi on 31Oct ni and the most important client LADA punya bilik kat London, semoga aku dapatlah book esok.  Allah Maha penyayang pasti Dia akan membantu.
Mata dah mengantuk, esok nak ke pasar mcm biasa with Darling Hubby and baby. Sunday pulak  Darling Hubby nak outstation..uhhhhh

Good nite all! Sweet dreams!

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Destinations