Another hectic week

What a tiring week! Awal bulan Oktober 04 - 07 selesai dengan grup dari Filipina dan kemudian keseronokan berganda dengan LADA confirm untuk ke London tapi semuanya guna LO so apa lagi Mr GM pun fenning la...hahaha.  A week yang merimaskan dengan staff yang rasa hebat tapi mmg rasa REGRET sangat ambil dia yg boleh diumpama mcm parasit yg akan influence staff di Kuantan.  Really hope she berambus ASAP sbb dissappointment tu mmg tak boleh dipertikaikan lagi.  Buat kerja mcm sXXX dan macam pahat dengan penukul.
Dah la kita sibuk ngan sales call then fund yang x cukup pastu ATT pulak cuma transfer USD2K jer on Thursday...arghhhh memang tension.  Tapi Alhamdulillah Mr GM transfer cash untuk hari pertama tapi untuk hari kedua mmg sakit sangat nasib baik Mr D'Hubby dulukan pinjaman sebanyak 1k then the rest guna own money dahlah bekejar ke sana ke mari nak settle meals issue.  Untuk hari ketiga another amount is needed and till now tengah tunggu the good news.  Aduyaiiii.  Dengan nak cari kedai makan tengahari dan malam dan duit masuk tiket ke Taman Burung....mmg menyeksakan...
Tolonggggggggggggggggggggggggggg
Tensennnnn

Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!