SPM buat Ayong Azmer


Ayong kat padang UTM

Fullamak..23 Nov 2010 SPM muncul lagi bukan aku yang menduduki SPM tapi my dearie eldest son Muhammad Azmer Razli Bin Nazli yang akan sit for the exam yang akan menentukan langkah dia seterusnya
Huhuhu...tahun 2010 ni saja ada 3 exam, Kak Yang mendapat keputusan cemerlang dalam UPSR utk 4A 1B yg diumumkan minggu lepas dan Bang Ngah aka Bang Bat (panggilan oleh Tok Maknya kerana berbulu roma lebat) yang akan mendapat keputusan PMR dalam bulan Disember.  Aduss aku plak yg kecut perut.  Ingat nak puasa sebab doa org yg berpuasa akan lebih termakbul berbanding org lain...Wallahuallam dan juga sebagai ibu itu sebagai salah satu cara sokongan tapi alangkan sedih sebab warghhhh....bendera merah la.  Jadi doa jer la semoga dia berjaya menjawab dengan tenang dan tepat

Seeing Ayong growing is one of the best experience
Melihat gambar Bang Yong (lahir tanggal 24 August 1993) masa kecil membuat aku merasa sebak betapa dia telah membesar dengan sihat dan sempurna dan kini dah jadi anak bujang!  I missed and so afraid of losing him. Terkenang habitnya yg suka isap jari telunjuk dan jari hantu sambil pegang bantal utk dihidu hujung bantal tu dan kemudian tangan kiri pulak pintal rambut... ;)) tapi yg masih kekal hidu bantal tu jer.  How I missed that sweet memories and hope I will always be in his heart! sob sob sob..

Lupa la plak yg mulai 22 Nov 2010 kami anak beranak dah go WiFi ..dalam bilik ayaq pun boleh online..heehhe boleh chat sbb WiFi Streamyx dah berkuatkuasa tengahari tadi..hebat! hebat!. Cepat gak depa TM ni install lepaih register kat TMPoint last Friday.  Bebudak pun apa lagi dah jadi mcm cybercafe ler...yg pasti cukup bulan fening pulak pala Darling Hubby nak bayar bill elektrik..kih kih kih..

Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!