Celaru, Keliru perihal dotcom

Image result for .com
Aduss..tengah berkira2 untuk mendotcomkan own blog long time ago and recently terasa yang amat sangat aka desperate sangat nak mendotcomkan my blog tapi hingga kini masih tak buat2 sebab me myself mmg fuzzy aka skeptical hehehehe dah berbintang Virgo cam tu ler gamaknya kot.  Dah ler x nak tanya orang coz D'Hubby cakap its up to you...waduhhhhh x boleh bagi idea ler sbb dia sendiri pun bz dengan tugasan harian..Siapakah yang boleh membantu???

Image result
Apa2 kena tido awal sebab esok pepagi kena antor the kiddos to school sbb D'Hubby kena keluar awal...warghhhh....dah ler susah nak tido sekarang ni sebab dok berkebun di Farmville dulu, pas tu tengok2 kerja yg x selesai, update contract ler ishhh memacam lagi.

Apa2 need to go to sleep.  Esok ada meeting dengan Mr GM pasal strategilah, pasal funder, pasal target. Good nite all!
Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!