Kena tinggal lagi..good news!!??

Uhhh...kena tinggal lagi!!! macam tak biasa kan...apa2 pun kena la juga nak komplen sbb kena buat banyak kerja la bila Mr d'hubby pergi outstation...nasib baik kali ni cuti sekolah jadi x la kot rasa banyak kerja tapi banyak gak!!
Nak sidai baju, nak angkat baju, nak basuh baju (macam ler kena cuci memberus pakai tangan kan..hahahaha) dan yg pasti kena banyak cakapppppp....berleter kat bebudak tu...
huhhh..dasyat sungguh kami ni...Mr d'hubby outstation sebelum aku ke Dubai...aku ke Dubai 10hari dia cuti aku balik pada 7 May then dia pulak ke Kota Kinabalu pada 27May sampai 02 June..kata Mr d'hubby pulak ala u pergi lagi lama..uhuhukkk.
Warghhhh windunyaa kat dia...

Apa2 pun pada 27May tu dapat berita bagus..masa tu Mr d'hubby otw ke BKI...Sales Advisor tu confirm yg loan dah lulusss...skrg tunggu dapat the unit jer lagi dan surat pelepasan dari JPJ...Alhamdulillah..risau pun ada gembira pun ada.
Banyak lagi nak cerita tapi ishhhh too many to tell sampai x terkeluar..kot sebab banyak sangat kerja dah la musim Arab dah sampai...arghhhhh
Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!