August 18, 2011

Gajet oh Gajet

berbunga2 hati sebab Inchik D'hubby yang bercuti sempena Nuzul Quran berbesar hati untuk bersama2 pergi ke Plaza Berjaya untuk hantar Tablett yg slot simcardnya dinodai dek memory card oleh Cik Miya beberapa minggu yang lalu..hhuhu..Nasib baik la boleh wifi kalau x mmg menangis tahap gaban ler.  Siap boleh belajar sikit2 pasal pengunaan tablett ni...hihii...apa2 pun x de charge utk service tablett tu...terbaekkk arrr

Pastu leh round2 lagi nak carikan dvd player untuk Icha yg suka sgt tgk cd kartun dan utk dia belajar...Mak aiii harganya RM399 dan dapat diskaun jadi RM300 tapi boleh main game...connect kat tv...mmg hebat gak tapi Incik D'hubby kata dia nak tengok kat Digital Mall sama. okk la.  Kendian we both round2 kat Low Yatt berenti kat kat booth Celcom ingat nak ambil broadband RM48 tp cash x der...biar ler dulu.  Call si Ayong dia pun x angkat...hehehe selamat duit sementara ni...hahahaha.

Round plak sampai ke tingkat 1, untuk tukar plastic cover E71 Incik D'Hubby and jeng jeng jeng...dia belikan leather cover untuk my Samsung Galaxy Tablett tapi warna pink...tapi handmade tu...mmg cun gak! Dia pun belikan charger utk dalam kereta utk Tablett tu yg boleh guna utk phone lain gak...mmg superb perjalanan balik kampung nanti...hehehehe

sorry tak dak picture daaa..

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!