August 18, 2012

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI 1433

Nampaknya Ramadan sudah sampai ke penghujunnya dan betapa aku merasa macam sayang nak melepaskan Ramadan ni..rasa macam tak puas la berpuasa...hmmmm

Lepas jer sahur, D'hubby dah tak tido sebab sambung mengecat pintu rumah (kira-kiranya bahargian yang akhir ler tu..) dan nak tau apa aku pulak buat...hehehehehe

jeng 

jeng 

jeng


buat booking flight untuk client la yang nak ke Bandung...kalau tak buat sekarang harga akan terus naik dan naik dan naik..ni pun harga dah naik...huhuhuhu,,,dah la ni client yang mmg selalu travel dengan we all so kena la usaha utk cover cost dia dan family bercuti...warggghhhhhh.  Akhirnya selesai tugasan sebab nak make sure harga tu boleh cover package Bandung mereka.  Baru sat tadi intai harga flight dah seperti diduga mak aiiii dah naik harga untuk 5 orang hampir RM3,000 tu belum masuk bagasi, makanan dan dsbnya....fuh nasib baik tak terpanggil dek bantal tido hehehehe.  Alhamdulillah 

Ni sekarang pulak D'hubby pegi ngantor anak2 dara ke rumah mak untuk belajar buat ketupat jawi (beras daa) kerana Ummi diaorg sendiri memang dulu tak minat dan lagipun keras tangan..tapi bila dah ada anak membesar ni teringin jugak tapi tak dapat luang masa jadi anak2 ler.  

Kita sambung lagi yerr...






No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!