Jalan-jalan ke Genting Strawberry Leisure Farms - Part 2 - umifuzy™dotcom

September 16, 2012

Jalan-jalan ke Genting Strawberry Leisure Farms - Part 2

Bersambung minggu sudah, just nak share gambar2 kat sana ler kan.  Nak kongsi gambar2 yang kami snap kat sana...tempat yang menarik untuk larikan diri dari kesibukan kota dan menikmati kesejukan..tak la sejuk sangat tapi suasana nyaman tak jauh dari ibukota.

The girls mmg la suka tengok bunga2 tapi nak masuk kena bayar ye bukan percuma.  Selain bunga2, ada tanaman sayuran dan buahan tapi tak de mungkin dah dituai kot, ada strawberry tapi masih putik, cendawan yang ditanam segar bugar belaka.  Apa2 pun lanskap tempat ni mmg cantik.  So apa lagi jom la

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 sorry jenuh kan tengok gambar2 ni..ada lagi sebenarnya..cheq pun penat upload nii..

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy