Kerja..Kerja - umifuzy™dotcom

September 12, 2012

Kerja..Kerja

Minggu yang sungguh sibuk sekali..Memula hari Isnin hari tu masuk ofis pagi terus prepare nak ke beberapa tempat tengahari tu nak ke TNB ler dan ke kedai Banner. Letih dengan kesesakan jalan dan jugak yang pasti kat KL ni nak cari parking memang la susah.

Selasa pepagi masuk settlekan apa yang patut tetiba teringat email dari sahabat yang dah register sy untuk sertai beliau ke Japan Travel Meet..terkial2 cari email tu..bagai nak tercabut jantung..cehhh rupanya hari ni. Nasib baik la mamat Ramsey Lewis tu dah register kalau tak harus le nak dapat masuk sebab majoriti peserta adalah TA non bumi jer la. Table top ni berjalan lancar la jugak

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy