Kerja..Kerja

Minggu yang sungguh sibuk sekali..Memula hari Isnin hari tu masuk ofis pagi terus prepare nak ke beberapa tempat tengahari tu nak ke TNB ler dan ke kedai Banner. Letih dengan kesesakan jalan dan jugak yang pasti kat KL ni nak cari parking memang la susah.

Selasa pepagi masuk settlekan apa yang patut tetiba teringat email dari sahabat yang dah register sy untuk sertai beliau ke Japan Travel Meet..terkial2 cari email tu..bagai nak tercabut jantung..cehhh rupanya hari ni. Nasib baik la mamat Ramsey Lewis tu dah register kalau tak harus le nak dapat masuk sebab majoriti peserta adalah TA non bumi jer la. Table top ni berjalan lancar la jugak
Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!