Percutian Sehari ke Fraser's Hill - umifuzy™dotcom

February 10, 2013

Percutian Sehari ke Fraser's Hill

Seperti yang dirancangkan! yeahh kita ke Fraser's Hill okay.  Kiddos ni semua kalau part berjalan mmg teramat senang nak bangun..tapi diaorang ni bukan la jenis susah bangun pagi tapi kalau part berjalan..makan angin ke balik kampung ke mmg tersangat mudah je..Alhamdulillah.

Ayong tak nak ikut sebab ada kenduri dan Angah pulak sebab baru jer kot dia ke Fraser's Hill dengan dhubby dan geng gi ambil gambar dan bird watching..so berenam jer la yang pergi..




Rumah kosong untuk dijual...hehe siapa berani haa..


mercu tanda Fraser's Hill..kalau tak ambik gambar kat sini mmg tak sah tau




kebal sungguh cik applepie ni..tak pakai sweater atau jacket pun nii..tengok la tu muka pun dah kepenatan

D'Olio Rest..very poor service


otw balik stop over kat Empangan Sungai Selangor..cantik dan nyaman sekali suasana kat situ dan hehe cik applepie mmg berposing jer la



otw balik..hari dah hujan dan berkabus..mmg menyeramkan hehe


Perut pun dah lapar dan bila nampak kedai makan ni terus berenti ler...Lemang Tok'Ki bukan Toki penyanyi tu tau...anak2 lain makan nasi goreng tapi SSL makan lemang dan rendang dia..mmg terbaik

Alhamdulillah..selamat sampai rumah..tamat sudah day trip ke Fraser's Hill

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy