Dinner with the best boss ever!

Tup tup Erwin call cakap dia ada kat Kuala Lumpur dan seperti biasa dia ajak dinner la seluruh ahli LeyRa dan ex staff Thendral dengan family..dah kalau hari kerja kan..nak ke town tu mmg kena bertabah lah. Dan we pick to have dinner at Little Penang Cafe, KLCC..food ok but the most wanted part is to have my bapak back in town and as usual he is always very fatherly to me n family.  Thank you Erwin..always


its always good to talk to my bapak

dua beradik ni kalau dapat handphone gini la rupenyaa..haha


Share on Google Plus

About iam virgo

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!