07/01/2013 - 08/01/2013 - umifuzy™dotcom

July 30, 2013

13 Tanda Anda Dah Jatuh Cinta...keke

5:59 AM 0
13 Tanda Anda Dah Jatuh Cinta...keke
Dah bersawang blog nihh tak berblogging dek kerana kesibukan dan buat2 sibuk walau idea dan cerita banyak nak dibuat kenangan di sini tp rasa payah sebab tak tau nk keluarkan mana dulu..kikiki. Sibuk dengan kerja dan sibuk dgn menyibukkan diri bermain game Pets..yg mana nak maintain dalam ranking Malaysia dan mana la tau kot2 boleh masuk ranking dunia pulak...ish ish...jenuh tuuu.

Just nak share untuk suka2 jer bila ada kawan send comment tempohhari...Cer tengok kot2 la ada yg dibawah ni bertepatan dengan diri sendiri..hurmmm...Check it out dude and enjoy



P/S memang teruja kalau betul kan walau ada antara yg betul tuu..wink wink


Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy