Cuti-cuti Muslim bersama TDK Travel & Tours


Dah lama tak berblogging ni.. bukan sebab tak de cerita..terlalu banyak cerita sampai x tau nak tulis apa dah huhuhu.  Tu la bila otak dan tangan tak seiring.  Macam2 citer nak catat sampai bila buka blog jer terus stuck tak tau nak story apa.  Tapi tetiba rasa nak post pakej percutian yang menarik ni...jom jengah www.tdktravel.blogspot.com untuk tau lebih lanjut boleh jugak hubungi 03-4149 1790 atau 03-4149 2790 serta email tdktravel@hotmail.com.  

Haaa tunggu apa lagi..oh ye TDK Travel & Tours ni 100% bumiputra dan juga selain pakej2 ke luarnegara mereka pun buat pakej dalam negara seperti Legoland, Bukit Merah, Taman Negara...kalau nak cerita kat sini mmg seminggu x abih kot..zasss nak jengah ke blog tu...




Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!