TAHAP MANA ANDA TAHU PASAL ANGKA?


Sedikit info pasal angka yang anda tahu dan pada yang tak tahu tu..utk pengetahuan am je ya. Sebenarnya SSL dapat tahu pasal nombor-nombor ni pun masak main game pets..kalau tidak haram ler nak tau tu yang share tu kot2 tak tahu 




Million >> 7 zeros ( sape2 yg tak tau yg ni..ishhh2 haha


Billion >> 9 zeros = 1000000000
Trillion >> 12 zeros = 100000000000
Quadrillion >> 15 zeros
Quintillion >> 18 zeros
Sextillion >> 21 zeros
Septillion >> 24 zeros
Octillion >> 27 zeros
Nonillion >> 30 zeros
Decillion >> 33 zeros
Undecillion >> 36 zeros
Duodecillion >> 39 zeros
Tredecillion >> 42 zeros
Quattuordecillion >> 45 zeros
Quindecillion >> 48 zeros
Sexdecillion >> 51 zeros
Septendecillion >> 54 zeros
Octodecillion >> 57 zeros
Novemdecillion >> 60 zeros
Vigintillion >> 63 zeros
Googol >>100 zeros.
Centillion >> 303 zeros (kecuali di Britain ada 600 zeros)
Googolplex ada googol of zeros

Waaaa...
Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!