January 27, 2014

TAHAP MANA ANDA TAHU PASAL ANGKA?


Sedikit info pasal angka yang anda tahu dan pada yang tak tahu tu..utk pengetahuan am je ya. Sebenarnya SSL dapat tahu pasal nombor-nombor ni pun masak main game pets..kalau tidak haram ler nak tau tu yang share tu kot2 tak tahu 




Million >> 7 zeros ( sape2 yg tak tau yg ni..ishhh2 haha


Billion >> 9 zeros = 1000000000
Trillion >> 12 zeros = 100000000000
Quadrillion >> 15 zeros
Quintillion >> 18 zeros
Sextillion >> 21 zeros
Septillion >> 24 zeros
Octillion >> 27 zeros
Nonillion >> 30 zeros
Decillion >> 33 zeros
Undecillion >> 36 zeros
Duodecillion >> 39 zeros
Tredecillion >> 42 zeros
Quattuordecillion >> 45 zeros
Quindecillion >> 48 zeros
Sexdecillion >> 51 zeros
Septendecillion >> 54 zeros
Octodecillion >> 57 zeros
Novemdecillion >> 60 zeros
Vigintillion >> 63 zeros
Googol >>100 zeros.
Centillion >> 303 zeros (kecuali di Britain ada 600 zeros)
Googolplex ada googol of zeros

Waaaa...

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!