November 28, 2014

Family dining di Cafe Lapis

Hari tu belanja Ayong sempena graduasi kat cafe, jadi ingat nak bawak anak2 pulak ke POPS tapi penuh la pulak dan since adik SSL tak datang jemput anak2 dia so bawak la diaorang sekali dan ajak jugak adik dan wife dia join sekali plus we have special guest jugak...girlfriend Ayong yang bertudung ehh syukur Alhamdulillah dah bertudung pulak si Tyra ni.

btw rasanya masa gi POPS hari tu tak nampak pulak...

Tempat ni cozy, tak ramai orang mungkin sebab baru kot.  Nama kedai tu yang unik sikit..Lapis macam nama kuih kan tapi kat sini dia serving Western..tersenyum lebar la Kak Cik tu

Sesiapa yang masuk cafe ni mesti suka sebab interior dia yang menarik dengan bean bag untuk santai, lakaran kat dinding tu pun cantik walau simple.

The food? recommended dan harga pulak memang not too expensive.  Overall memang SSL recommend sangat




chicken tikka

lasagna



alamat cafe Lapis :
3, Jalan Wangsa Delima 1a, Pusat Bandar Wangsa Maju, 
53300 Kuala Lumpur

Phone : 603-41418297

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!