Graduasi Muhammad Azmer..jom makan kat Pop's

Alhamdulillah, tahniah Ayong Muhammad Azmer Razli kerana berjaya menamatkan pengajian dengan agak cemerlang walau bukan 4 flat tapi Umi dan ayah bangga dan semoga adik2 akan menjadikan Ayong idola dan contoh untuk mereka terus maju jaya.

segak jugak anak bujang SSL ni kan...adess Ummi dia terlebih gedik jap




menanti giliran untuk terima diploma ...panjang sungguh nooo
menuruni tangga menuju ke pentas
  The best part tu...tak sempat sungguh nk snap pic dia waktu terima diploma dari dekan sbb laju sungguh maklumla ramai sungguh...esoknya ada lagi penyampaian diploma utk kursus lain pulak

congrats my handsome boy Muhammad Azmer Razli




d'hubby posing pastu post kat grp family konon nak bagi jeles si applepie tu kann

Balik dari PICC terasa lapar la pulokk...so terus cari tempat nak isi perut so Ayong suggest pergi kat kedai western yg simple POP's..nampak cozy kan

D'hubby kalau dgn hp terus tak ingat dunia nii..ngeee

my hensem boy yg sado..uhhh

si ayah dan si bujang..ada la iras2 sikit kan

Ummi dan my hensome boy...sorry nampak gedikss sikit naa 





Cafe ni cozy walau kecil dan food punya not bad serta harga pun murah.  So memang recommended pada sesiapa yang nak save budget on western food camgini

Lokasi :berdepan Wangsa Walk, sebelah Burger King
Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!