Saturday, November 15, 2014

Selesai Majlis Konvokesyen Ayong Azmer Raikan Di Pop's

Alhamdulillah, tahniah Ayong Azmer-Razli kerana berjaya menamatkan pengajian dengan agak cemerlang walau bukan 4 flat tapi Umi dan ayah bangga dan semoga adik2 akan menjadikan Ayong idola dan contoh untuk mereka terus maju jaya.
menanti giliran untuk terima diploma ...panjang sungguh nooo
menuruni tangga menuju ke pentas
The best part tu...tak sempat sungguh nk snap pic dia waktu terima diploma dari dekan sbb laju sungguh maklumla ramai sungguh...esoknya ada lagi penyampaian diploma utk kursus lain pulak


Balik dari PICC terasa lapar la pulokk...so terus cari tempat nak isi perut so Ayong suggest pergi kat kedai western yang simple POP's..nampak cozy kan.  Hanya kami bertiga untuk raikan anak bujang ni.

D'hubby kalau dgn hp terus tak ingat dunia nii..ngeee


si ayah dan si bujang..ada la iras2 sikit kan






Cafe ni cozy walau kecil dan food punya not bad serta harga pun murah.  So memang recommended pada sesiapa yang nak save budget on western food camgini

Lokasi :berdepan Wangsa Walk, sebelah Burger King

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Destinations