RAMADAN 11 : SELAMAT HARI LAHIR MY HANDSOME BOY AMMAR RAZI

Alhamdulillah...my lil handsome boy dah meningkat ke usia 20 tahun rupanya... 
erkk Ummi dah makin tuo laa pulak 
mmg encem anak Ummi kiki perasan pulak la Ummi dia ni kan. Angah ni share birth month sama Tok Abah dia sebab tu Tok Abah dia bila apa2 je mmg ingat sangat kat dia ni.  mana taknya dari kecil kalau Tok Abah dia nk kemana..dia pun sibuk nak ikut.  
Sedih jugak la ari ni..hari lahir dia dan hari dia dh kena balik ke Bangi utk sambung sem ke 4..semoga Angah menjadi anak yg soleh dan semoga berjaya dalam pelajaran dan diberkati Allah swt serta dipermudahkan segala urusan didunia dan diakhirat





Anak encem ni mmg sangat rajin bak kata ringan tulang la tp bab menyakat adik2 terutama sikecil Ica tu perghhh...mmg terbaik dan hebat sampai kita pun naik jenuh dengar..alahai 
Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!