Ramadan 1..Sahur simple hasill tangkapan dari Koh Adang - umifuzy™dotcom

June 18, 2015

Ramadan 1..Sahur simple hasill tangkapan dari Koh Adang

Ehem...ehem...uitt rajin benor pulak nak berblog ni...almaklumla kot dh banyak tukar sana sini ..makeup sikit blog ni setelah hampir bersawang kot blog ni dek nak buat perfect konon...warghhh...dah bintang Virgo kan..mmg la cerewet tak bertempat hahaha..

Sempena Ramadan ni nk post la our first sahur yang simple sesangat...haha

 Tomyam campur (sotong + udang yang datang dari Koh Adang..hehe mmg manis dan sedap sbb masih fresh hasil tangkapan my lovely D'hubby kat Koh Adang..nyum nyummm)


Nasi goreng bujang..beras yg dibeli kat Wang Kelian sebelah Thailand...mmg sedap giler kot..

Roti porcupinne yg mmg favorite anak2 dan Ummi diaorg gak...semestinya dari Ross Kitchen +Vasconi Rossi

Alhamdulillah kami dapat berkumpul dan dapat bersahur bersama...yg girls nasib baik xde yg uzur..

Terima kasih Allah swt atas rezeki ini...Selamat berpuasa dengan sempura..


No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy