RAMADAN 18 : KENA TINGGAL LAGIKK..

ish..ish..ishhhh kena tinggal lagik kan..kali ni D'hubby nak ke Terengganu.  Hari Jumaat lepas the LeyRas berbuka kat rumah mak sebab D'hubby kena shooting Majlis berbuka puasa kat Istana Negara dan bagitau nk ke dapat call sheet utk ke Terengganu hurmm dlm hati fikir adoiii ingatkan Ramadan kali ni dia stay tak kena  outstation rupenya warghhh...hehe mcm tak biasa pulak dohh..


Apa2 pun nk share kemanakah lalink D'hubby tu ni pi naaa dan seperti biasa kerja dia mmg cam best jer walau tuan yg kena kerja tu rasa tak best sbb penat kiki mana ada kerja tak penat kan..

Seperti biasa jugak saya tak pernah tanya ada event apa..untuk apa dan D'hubby sendiri akan cakap buat apa dan most of time tak la cite lebih2 (sadis dak dapat hubby mcm tu..we trust each other okay ;D InsyaAllah). Dan bila semalam kat tv tayang pasal Sekolah Imtiaz di Terengganu, dia pun cakap nak kesana oooooo okiess

Berbalik pasai lokasi dia nak pi ni kann... rasa kagum sungguh menonton anak2 kat sana  boleh membaca AlQuran macam anak2 "kita" menghafal lagu .bila disoal wartawan pun petah berkata2 menunjukkan mereka ni bijak agama dan ilmiah jugak dan kat sana pun ada 3rd language antaranya French... teruja berkali2 nii

kot2 sape2 nak antar anak bolehla layari laman sesawang http://myimtiaz.com.my/v5/ school of excellence gitu..antara 10 sekolah terbaik dalam SPM 2014! Tahniah

Ada 7 lokasi Sekolah IMTIAZ ni untuk dipilih..Besut, Kuala Berang, Dungun, K Terengganu, Kemaman, Setiu, K Nerus..haa apalagi ibu2 dan bapa2 sekelian cuba la..Apa2 pun

20150702211102-2

Buat D'hubby semoga selamat sampai dan selamat kembali..and weekend ni kita last shoppingg...yehooooo

Selamat berpuasa dan berbuka puasa!






Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!