SELAMAT TINGGAL RAMADAN...MELANGKAH KE SYAWAL 1436

Dalam dok mengemas baju dalam almari...sempat pulak menyelak buku simpanan kad2 raya dan kad2 lain la selain kad undangan kawin teman2..kad valentine (masa zaman jahiliah tu..kiki) dan bila menyelak sekeping demi sekeping harus saja terkenang kan...hahaha. Agak2nyer la kan apa khabar orang kat sana..entah hidup..entah sihat..entah bahagia..entah macam2 entah kan tp yang pasti I am happy dan bersyukur dengan apa yang ada and life must go on!

Melayan kenangan sat!..hahha
antara kad yang masih dalam simpanan...antara yang special kad siap dilukis pix cheq la pemberian d'hubby...sweet kannnn kao hadoo,,haha
sob..sob sedih meninggalkan Ramadan kali ni berbeza sekali..mana taknya kali ni Ramadan terasa sungguh singkat rasa macam tak cukup nak beramah mesra dengan Ramadan. Semoga diketemukan lagi dengan Ramadan di tahun depan Insya Allah ;)


SALAM AIDIL FITRI DARI SSL BUAT SEMUA UMAT ISLAM SELURUH DUNIA..
Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!