July 18, 2015

Syawal 1436 : Raya pertama dengan mak dan abah di Kuala Lumpur

Assalammualaikum wbt.

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat semua kenalan.  
Tahun ni kami sekeluarga bertema warna ungu..kalau tengok gambar nampak tak sama sbb bukan beli kain dan tempah tp beli kat kedai je. Maklumla tailor SSL dah pergi menemui penciptaNya so kenalah cari tailor lain atau lebih mudah beli jer online ke butik ke kedai ke kann.

Tahun ni jugak raya beraya kat Kuala Lumpur dan kemudian baru balik ke Kedah (serupa macam tak raya kat KL kan) hehe

Foto keluarga 

Bila dhubby balik jer dari solat sunat Aidil Fitri terus ambil port utk bergambar firstly dengan the girls la kan

 hahaha...acara bebas gitu.  Maafkan aksi si Ummi yang over tu


Bila raya pertama ni kata2 dah kurang sebab perut penuh dengan makanan..ketupat palas la, gulai daging, lemang, ketupat jawi, rendang daging, rendang ayam, kuah kacang, nasi impit..tu belum lagi dgn tose, nasi minyak, nasi beriyani, nasi lemak, mee kari, bihun sup...penuh meja kan dan penuh perut jugak.  Tahun ni raya kat KL dulu yeahhhh pastu baru balik Kedah


bergambar dengan mak dan abah serta Kak Lang dan menantu serta cucu, Kak Ndak dan anak bongsunya dan adik ipar dengan anak2 lelaki yang hensem tu

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!