Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke 58 tahun!

udah 58 tahun Malaysia merdeka ek...semoga Malaysia kita terus maju dan terus berjaya.  Harapan SSL moga2 kemelut kewangan kita yang semakin teruk (USD1 = RM4.17 ni uptodate value kat currency checker dan mmg mengerikan dan berharap pihak kerajaan dapat membuat perubahan dengan kecekapan yg depa ada (fuhhh kata2 semangat tu..kiki) yea la untuk ubat diri dan tenangkan hati utk menghadapi hari2 esok semoga lebih diberkatiNya dan dipermudahkan segala perancangan kan. Semoga Malaysia menjadi tempat tumpah darahku yang terus makmur, maju dan terus maju




tema hari Merdeka 2015 #sehatisejiwa

cantik dak DP yg direka sorg kwn untuk game pets...awesome kan

Malaysia Independence Day 2015
ni kat Google browser tau..mesti sume dah tengok kannnnn
Ha sempena Hari Merdeka pun ada gak program untuk rakyat #Bersih4.0 yg  dijangkakan ramai yang turun join sebab tu la kata d'hubby kat Stadium Bukit Jalil waktu dia buat cover sempena sambutan ambang Merdeka tu mmg tak ramai pun yg datang dan mmg serius tak ramai! ok la jugak dari mendekatkan diri pada benda2 tak berfaedah tu kan bila dan mcm2 boleh jadi bila dh ramai sangat tu 


bersih-4.0

Tun M pun turun join Bersih 4.0..macam2 cite diwarwarkan, apa2 pun tu hak sesiapa pun yang join rally tu kan

Nak sambung tido la balik dan buat d'hubby yg kena dan tak balik malam  ni #sweetdreams lalink naa..esok pepagi u dah kena duty utk sambutan Hari Merdeka and I see you tomorrown afternoon ok
Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!