SIAPA CEPAT DIA DAPAT...TAWARAN AIRASIA CUMA RM3

Copy paste dari kawan FB Shahril Hafizi 2 hari lepas yang jugak staff AirAsia.. mewar-warkan harga murah..mari beli mari beli..harga murah..harga murah..haha

Quote : Sale sale sale... RM3...
Jangan kata abang x share..
Jangan kata abang x bg tau...
Jangan kata abang x kongsi...
Jangan kata abang Jalan x ajak...
Jangan kata abang sombong k...
Buka and enjoy....UNQUOTE

Jadi apa lagi moh kita cari2..plan2 ke destinasi idaman ke.. pilihan ke kan...jadi tunggu apa lagi jengahla kat AirAsia la ni jugak tau...


Nak tunjuk betul ke idak promo tu kann


Apa2 pun syarat dan terma tu kena tengok betul and pastikan pembelian anda semua berbaloiii dan untuk penginapan dan bersiar2 didestinasi pilihan tu cer jengah ke tdktravel atau email kat tdktravel@hotmail.com

Selamat bercuti ehhh belum lagi...selamat mencuba!


Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!