TAWARAN PENTING! JOM MENGEMAS RUMAH DENGAN IKEA


Yehooooooo...IKEA ohhhh IKEA moh kita ke IKEA ♥̃̃‿♥̃̃.  Ni gila2 punya sale tau. Potongan harga yang sangat berbaloi buat yang nak dah merancang atau belum merancang untuk menukar atau menambah atau merekasemuLa bilik ke...bilik air ke..ruang tamu ke atau kat mana2 bahagian rumah korang.  Inilah masa untuk mendapat penjimatan hebat sebab IKEA punya sale sangat hebat dan pada masa yang tepat.

Jangan korang risau kot kalau jalan sesak sebab jualan besar-besaran tu panjanggggg lebih kurang 18 hari tuuuuu...


Ikea logo.svg

Apa pun pastikan bawak beg besaqqqq kalau pi shopping tu tau tapi kalau dah nak mengubah suai rumah tu xper...IKEA delivery kan adaaa..

Ni alamat IKEA bagi sesape yg tak pernah pergi...uhh ye ke? ◔͜͡◔
 Jalan PJU 7/2, Mutiara Damansara, 47820 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia


Kalau tak caya cer klik kat link ni pasal sales
Jualan IKEA Malaysia 06 - 23 Ogos

Waktu shopping tu jangan pulak shop till you drop wakakaa...jangan la overspend atau terlajakshopping.  Jadilah pembeli berhemah dan bijaksana..lol





Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!