Good Luck my darling...selamat berlibur di Bali ya hehe - umifuzy™dotcom

October 9, 2015

Good Luck my darling...selamat berlibur di Bali ya hehe


Ish ish letih sungguh nak layan en lalink ni berkemas...ada pulak nak bawak bagpack dia pi Bali pastu tanya pulak luggage bag yg medium size tu yg ntah kat mana kot menyorok hihi.  Nak bagi luggage bag yg 30kg tu huihhh dia ckp besaqq hurmm.  Last2 bagi beg grey ni pun dia kata besaq aduyaiii.  Dah dia selalu outstation bawak bagpack dia jer ni nak gi oversea cik abang oiii.  Yang pasti shopping pasti bikin bagasinya tidak cukup ruang.


Hero and heroin yg ikut nak tolong check-in...kononnya laaa
Amboii tersengih sakan nooo my D'hubby ni nak pi Bali. Kali ni bagi my lalink pi Bali sebab grup yg dia kena jaga ni grup pelukis2 otai Malaysia selama 6hari kat sanun tu. 




Semoga selamat pergi dan selamat kembali naaa

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy