Good Luck my darling...selamat berlibur di Bali ya hehe


Ish ish letih sungguh nak layan en lalink ni berkemas...ada pulak nak bawak bagpack dia pi Bali pastu tanya pulak luggage bag yg medium size tu yg ntah kat mana kot menyorok hihi.  Nak bagi luggage bag yg 30kg tu huihhh dia ckp besaqq hurmm.  Last2 bagi beg grey ni pun dia kata besaq aduyaiii.  Dah dia selalu outstation bawak bagpack dia jer ni nak gi oversea cik abang oiii.  Yang pasti shopping pasti bikin bagasinya tidak cukup ruang.


Hero and heroin yg ikut nak tolong check-in...kononnya laaa
Amboii tersengih sakan nooo my D'hubby ni nak pi Bali. Kali ni bagi my lalink pi Bali sebab grup yg dia kena jaga ni grup pelukis2 otai Malaysia selama 6hari kat sanun tu. 




Semoga selamat pergi dan selamat kembali naaa

Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!