HARUS TONTON..DRAMA KAU, AKU, KITA

Memang cute kan bila seorg lelaki dan seorg perempuan punyai nama yang sama Iman Firdaus lakonan Syarul Ridzwan dipanggil Aus seorg pelakon terkenal dan Janna Nick dipanggil Iman.  SSL mmg suka tgk si Janna Nick yg selalu berlakon dgn watak yg kelam kabut sejak dari drama Jodoh 2 kemudian drama Syurga Nur juga arahan JS Pictures.  Janna ni banyak jugak dah berlakon tp SSL bukan la peminat filem Melayu sangat tp bila dah termenonton drama Jodoh 2 tu terus suka tgk lakonan blur dia tu..hehe.  Si Syarul Ridzwan ni pulak SSL pernah tonton drama Hati Perempuan..sgt suka karakter dia yg stylo dlm cite tu tp dalam cite Love you Mr Arrogant tu nampak sgt jahat wakaka dan dlm pada tu dia berlakon cite Puteri Bukan Nama Sebenar yg mmg x nampak mcm dia tp bila anak2 dara bg tau tu la Tengku Zaril...hehe mmg lain benorr..

Pertemuan yg tidak disangka menemukan mereka berdua.  Iman tidak mengenali Aus seorg selebriti sbb dia tidak ada televisyen ;) dan Aus memilih Iman utk jadi isteri setelah ditekan ayahnya yg bosan dgn gosip-gosip dan diberi kata dua utk berkahwin atau tinggalkan dunia lakonan.  

Penat la weh nak cite..jom tonton

Image result for novel kau aku kita
\

Cerita diadaptasi dari novel " Kau, Aku, Kita karya Orkid Edyliyne.  Arahan sutradara Azman Yahya, JS Pictures dan ditayangkan di slot Lestary TV3 (Rabu dan Khamis)






Jom layan... ;)






Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!