Hari Keluarga FINAS @ Sunway Lagoon Theme Park

Finally untuk kesekian kalinya...erkkk pertama kalinya d'hubby setuju nak join family day ofis dia Finas..bayangkan la the only first time perhaps yg pertama dan terakhir kot dan hehe kami pulak org pertama sampai kat lokasi..cayalah mmg kami always early bird tak kira event apa pun..ceh cehhh

the best part is...mmg cukup korum..semua ada, Ayong, Angah, Kak Yang, Kak Chik, Che Miya dan applepie Icha..then ofcourse me and hubster la hahaha



lepak menanti yg family lelain

sempat lagi si applepie posing 


 
 
 
sakan Kak Yang & Kak Cik melayan gelungsur air nii



 
 

 Walau SSL idak la main air atau ambil part kat telematch tp rasa letih tu mmg ngalahkan org main telematch gak la.

Ni post paling banyak pixs kan ....kalau ikutkan banyak lagi pixs tp agak2 la jugak kan.

Kalau nk dapat harga istimewa utk tiket ke Sunway Lagoon dan x payah nak beratur bagai klik kat sini...macam-macam ada!




Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment