Hari Keluarga FINAS @ Sunway Lagoon Theme Park - umifuzy™dotcom

December 12, 2015

Hari Keluarga FINAS @ Sunway Lagoon Theme Park

Finally untuk kesekian kalinya...erkkk pertama kalinya d'hubby setuju nak join family day ofis dia Finas..bayangkan la the only first time perhaps yg pertama dan terakhir kot dan hehe kami pulak org pertama sampai kat lokasi..cayalah mmg kami always early bird tak kira event apa pun..ceh cehhh

the best part is...mmg cukup korum..semua ada, Ayong, Angah, Kak Yang, Kak Chik, Che Miya dan applepie Icha..then ofcourse me and hubster la hahaha



lepak menanti yg family lelain

sempat lagi si applepie posing 


 
 
 
sakan Kak Yang & Kak Cik melayan gelungsur air nii



 
 

 Walau SSL idak la main air atau ambil part kat telematch tp rasa letih tu mmg ngalahkan org main telematch gak la.

Ni post paling banyak pixs kan ....kalau ikutkan banyak lagi pixs tp agak2 la jugak kan.

Kalau nk dapat harga istimewa utk tiket ke Sunway Lagoon dan x payah nak beratur bagai klik kat sini...macam-macam ada!




Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy