Sunday, December 20, 2015

Melawat Ampang Park Yang Penuh Kenangan

Hye,

Dengar kata Ampang Park akan dirobohkan untuk projek MRT, dalam hati SSL dengan dhubby rasa masa sedih sangat..ya la tempat tu la kami selalu shopping, tempat tu la tempat kami makan-makan, ada Cozy Corner untuk kami dating sambil makan dah tu kena beratur panjang pulak tu...untuk dhubby pulak dia rajin ke situ masa bujang dgn kekawan main billard.

Dulu masa kerja kat ExxonMobil pun rajin jugak SSL kesana dengan kawan-kawan pejabat untuk shopping dan makan sebab ada Mc Donald dan medan selera yang pelbagai makanan cuma sedia duit jer la kan

Jadi kami pun buat lawatan ke Ampang Park semalam dengan anak-anak mana la tau kot jadi dirobohkan dapat la jugak anak2 tengok apa yang ada kan Ampang Park shopping complex ni





Kami menyusuri deretan kedai-kedai yang masih beroperasi dan ada yang dah tutup, mungkin dah berpindah ke lokasi lain.

Tak tahu bila agaknya akan dirobohkan dan kenangan tetap tinggal kenangan kan













No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Destinations