SEKADAR PERKONGSIAN BUAT JUNJUNGAN KITA ~ MUHAMMAD ﷺ - umifuzy™dotcom

December 19, 2015

SEKADAR PERKONGSIAN BUAT JUNJUNGAN KITA ~ MUHAMMAD ﷺ

Just nak share kat sini dan kat pembaca2 blog ni..hihi ade ke? adesss.  Apa2 pun nak la jugak tulis kat sini buat sharing dan memudahkan diri sendiri kot..

Selalu kita tulis junjungan kita Nabi Muhammad SAW tapi dengan info terbaru ni kita boleh dapat dengan lebih mudah bila menulis dalam Microsoft Word..tang part lain cheq tak khatam lagi tp worth trying kan

1. fdfa ke FDFA ke dalam font mana2 pun
2, tekan ALT dan X

Maka ada jadilah 






No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy