December 19, 2015

SEKADAR PERKONGSIAN BUAT JUNJUNGAN KITA ~ MUHAMMAD ﷺ

Just nak share kat sini dan kat pembaca2 blog ni..hihi ade ke? adesss.  Apa2 pun nak la jugak tulis kat sini buat sharing dan memudahkan diri sendiri kot..

Selalu kita tulis junjungan kita Nabi Muhammad SAW tapi dengan info terbaru ni kita boleh dapat dengan lebih mudah bila menulis dalam Microsoft Word..tang part lain cheq tak khatam lagi tp worth trying kan

1. fdfa ke FDFA ke dalam font mana2 pun
2, tekan ALT dan X

Maka ada jadilah 






No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!