SESI PERSEKOLAH PUN BERMULA...

7:00 AM

Diam tak diam dah lama betuiii depa cuti kan dan hari ni sesi persekolahan dh bermula..tak de yang pelik..tak de yg ganjil cuma kali ni tinggal 3 org je yg bersekolah tu tak la masuk Angah yg akan balik ke Kolej 12 Januari nanti kannn

Ayong dah lama graduate, Kak Yang pulak proses mencari kerja sementara tunggu result SPM hurmm..Kak Chik pulak akan ambil SPM tahun ni, Miya masuk Form 4 kira dalam bulan madu la dan applepie Icha dh masuk darjah 4 dan bersekolah pagi...waaa dh tak de teman borak dan dgr dia berceloteh dah pepagi ni..hanya waktu petang sbb balik singgah jemput dia kat rumah mak..how time flies kan.

Jadual SSL ttp x berubah..bangun pagi, sujud pada yg Esa, memasak, breakfast kat rumah mak then ke pejabat..tu ttp jd rutin harian dan D'hubby pulak bangun pagi, sujud pada yg Esa, hantar Kak Chik dan Kak Miya kat SMK then balik rumah dan ke pejabat otw hantar applepie ke SRK then ke pejabat..we love our routine..dan buat anak2..rutin gosok baju lar kan ngehh ngehhh

Apa2 pun semoga anak2 Umi terus maju dan berjaya dan serta dipermudahkan segala urusan didunia dan akhirat...Aaminn

You Might Also Like

0 komentar

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

news feed 1239

DISCLAIMER

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy