Selamat Hari Lahir my darling half, my partner, my savior, my hero - umifuzy™dotcom

March 1, 2016

Selamat Hari Lahir my darling half, my partner, my savior, my hero

A surprise birthday cake but my darling half.  Mesti dia ingat tak de apa2 utk birthday dia kan tp mmg wont forget la kan pastu SSL pergi ke Wangsa Walk belikan wallet utk ganti wallet dia yg dah senget benget sbb si wallet tu letak kat dalam poket belakang..asyik kena hempap jer kan haishhh..



……..(¯`•.•´¯) (¯`•.•´¯)
……..*`.¸(¯`•.•´¯)¸.´ ♥

 º ♥ `.¸.´ ♥ º .¸¸.´¯`♥
………!!!нαρρу вιятн∂αу!!!……
»*¯*★★*¯*«,_))((_,»*¯*★★★*¯*«,_))((_,»*¯* 


 ♫♫♫.•*¨`*•..¸♥☼♥ ¸.•*¨`*•.♫♫♫
╔═══════ ೋღღೋ ═══════╗
    ೋ Happy Birthday  beloved NAZLI ೋ
╚═══════ ೋღღೋ ═══════╝
           ♫♫♫.•*¨`*•..¸♥☼♥ ¸.•*¨`*•.♫♫♫
                           
Tiramisu always d'hubby favorite tak lain tak bukan order dari @RossatKitchen..mmg tak boleh tolerate tul


No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy