Selamat Hari Lahir my darling half, my partner, my savior, my hero

A surprise birthday cake but my darling half.  Mesti dia ingat tak de apa2 utk birthday dia kan tp mmg wont forget la kan pastu SSL pergi ke Wangsa Walk belikan wallet utk ganti wallet dia yg dah senget benget sbb si wallet tu letak kat dalam poket belakang..asyik kena hempap jer kan haishhh..



……..(¯`•.•´¯) (¯`•.•´¯)
……..*`.¸(¯`•.•´¯)¸.´ ♥

 º ♥ `.¸.´ ♥ º .¸¸.´¯`♥
………!!!нαρρу вιятн∂αу!!!……
»*¯*★★*¯*«,_))((_,»*¯*★★★*¯*«,_))((_,»*¯* 


 ♫♫♫.•*¨`*•..¸♥☼♥ ¸.•*¨`*•.♫♫♫
╔═══════ ೋღღೋ ═══════╗
    ೋ Happy Birthday  beloved NAZLI ೋ
╚═══════ ೋღღೋ ═══════╝
           ♫♫♫.•*¨`*•..¸♥☼♥ ¸.•*¨`*•.♫♫♫
                           
Tiramisu always d'hubby favorite tak lain tak bukan order dari @RossatKitchen..mmg tak boleh tolerate tul


Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!