Iftar buffet budget termurah Malaysia

Just nak share kot2 korang nak pi makan kat luar sempena bulan Ramadan ni kan tp budget kecil, why not try makan kat sini

Sesiapa yang berminat dengan Buffet budget termurah di Malaysia..CUMA RM19.90 ..tel chef 0111 859 2726 untuk lebih lanjut tak pun pi skodeng FB Chef Yang Jamil 

Sy tolong share jer 
Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!