Ramadan 1437 : Iklan Samsung yg buat mengalir air mata - umifuzy™dotcom

June 12, 2016

Ramadan 1437 : Iklan Samsung yg buat mengalir air mata

Bila bulan Ramadan ada jer video yang menyentuh jiwa raga..mmg kita ni insan yang sangat kerdil dan selalu diduga dan menduga. Lumrah kehidupan berkeluarga mesti ada pertelingkahan besar atau kecil sampai ada yang merajuk tp sebagai manusia kita kena cepat mohon maaf dan memaafkan sesiapa saja lebih-lebih lagi saudara kandung kita kan

Iklan ni dah tengok kat FB few days back tapi kesibukan yang entah apa2 lupa nak corat-coretkan kat blog buat kenangan dan archive.


Jom layan iklan ni



‪#‎salamramadan‬ ‪#‎salamramadhan‬ ‪#‎salamsyawal‬

credit : Samsung Malaysia

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy