Ramadan 1437 : Iklan Samsung yg buat mengalir air mata

Bila bulan Ramadan ada jer video yang menyentuh jiwa raga..mmg kita ni insan yang sangat kerdil dan selalu diduga dan menduga. Lumrah kehidupan berkeluarga mesti ada pertelingkahan besar atau kecil sampai ada yang merajuk tp sebagai manusia kita kena cepat mohon maaf dan memaafkan sesiapa saja lebih-lebih lagi saudara kandung kita kan

Iklan ni dah tengok kat FB few days back tapi kesibukan yang entah apa2 lupa nak corat-coretkan kat blog buat kenangan dan archive.


Jom layan iklan ni



‪#‎salamramadan‬ ‪#‎salamramadhan‬ ‪#‎salamsyawal‬

credit : Samsung Malaysia

Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!