Ramadan 12 ~ Blackout oh blackout..so mamak ler kita - umifuzy™dotcom

June 17, 2016

Ramadan 12 ~ Blackout oh blackout..so mamak ler kita

Akibat black out pagi tadi, terpaksa la kami 6 beranak kena bersahur kat AlKader Restaurant kat Seksyen 6..haha.  Angah pulak lebih sayang mata so dia cuma bangkit minum dan zzzz balik.  Kak Yang mmg la tak balik kan...



Tengok tu..bukan main lagi makan kat kedai..,mengantuk pun perut kena diisi kan.. jd sahur pun nak makan berat2 kan...tp d'hubby makan roti bakar dengan telur separuh masak.  Apa-apa pun anak2 la paling syok kan..syukur Alhamdulillah

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy