June 17, 2016

Ramadan 12 ~ Blackout oh blackout..so mamak ler kita

Akibat black out pagi tadi, terpaksa la kami 6 beranak kena bersahur kat AlKader Restaurant kat Seksyen 6..haha.  Angah pulak lebih sayang mata so dia cuma bangkit minum dan zzzz balik.  Kak Yang mmg la tak balik kan...



Tengok tu..bukan main lagi makan kat kedai..,mengantuk pun perut kena diisi kan.. jd sahur pun nak makan berat2 kan...tp d'hubby makan roti bakar dengan telur separuh masak.  Apa-apa pun anak2 la paling syok kan..syukur Alhamdulillah

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!