Ramadan 12..Sahur kami - umifuzy™dotcom

June 17, 2016

Ramadan 12..Sahur kami

17 June 2016

Cerita subuh tadi..bangun sahur tp black out patut la rasa panaih sesangat huhu..next >> nak masak camner kan...so gerak ler ke kedai makan...so we decided ke Al Kader Restaurant walau banyak kedai lain Ali Maju yang gah tapi ishh tak best sbb terlalu ramai..food kat Al Kader ni pun sedap dan harga dia rasanya murah kot..tetiba hujan la pulak...tapi misi untuk bersahur harus diteruskan..haha


tak cukup korum sebab Kak Yang kat KMS dan Angah pulak kat KPTM

Selamat berpuasa dengan sempurna yaa..


No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy