Ramadan 12..Sahur kami

17 June 2016

Cerita subuh tadi..bangun sahur tp black out patut la rasa panaih sesangat huhu..next >> nak masak camner kan...so gerak ler ke kedai makan...so we decided ke Al Kader Restaurant walau banyak kedai lain Ali Maju yang gah tapi ishh tak best sbb terlalu ramai..food kat Al Kader ni pun sedap dan harga dia rasanya murah kot..tetiba hujan la pulak...tapi misi untuk bersahur harus diteruskan..haha


tak cukup korum sebab Kak Yang kat KMS dan Angah pulak kat KPTM

Selamat berpuasa dengan sempurna yaa..


Share on Google Plus

About iam virgo

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!