Ramadan 22 ~ Iftar bersama KUL team

Kali ni iftar dengan team and family dan kurang ahli sbb  Ayong ada iftar kat ofis, Kak Yang kat KMS dan Angah pulak tak sempat nak join so kami 5 beranak jer la with Liez n family, Eyna single mingle and ofcourse our hero boss.

Lokasi : Restoran D'Saji Taman Tasik Titiwangsa
Tarikh : 27 June 2016
wajib penuhkan meja kan sebelum azan Maghrib takut sesak beratur..hehe
mana boss ni eh...boss u kat mana niii..dah dekat waktu berbuka dohh.  Baru sampai Wangsa Melawati rupenyaaa...
TDK KUL team dgn boss hero..boss in time sampai tuu...the daredevil driver hehe

harus bergambar ler jugak kat entrance D'Saji walau gelap hahaha
spt biasa Mr d'hubby our personal photographer muahhh xoxo
Overall food not so 'in' hanya biasa2 jer walau expect the food should be 'perghhh' sebab tak bertukar management kan. Overall the eatry and seating much better. Walau macamamana pun syukur Alhamdulillah atas rezeki yang Allah swt dah berikan.



Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!