Ramadan 22 ~ Iftar bersama KUL team - umifuzy™dotcom

June 28, 2016

Ramadan 22 ~ Iftar bersama KUL team

Kali ni iftar dengan team and family dan kurang ahli sbb  Ayong ada iftar kat ofis, Kak Yang kat KMS dan Angah pulak tak sempat nak join so kami 5 beranak jer la with Liez n family, Eyna single mingle and ofcourse our hero boss.

Lokasi : Restoran D'Saji Taman Tasik Titiwangsa
Tarikh : 27 June 2016
wajib penuhkan meja kan sebelum azan Maghrib takut sesak beratur..hehe
mana boss ni eh...boss u kat mana niii..dah dekat waktu berbuka dohh.  Baru sampai Wangsa Melawati rupenyaaa...
TDK KUL team dgn boss hero..boss in time sampai tuu...the daredevil driver hehe

harus bergambar ler jugak kat entrance D'Saji walau gelap hahaha
spt biasa Mr d'hubby our personal photographer muahhh xoxo
Overall food not so 'in' hanya biasa2 jer walau expect the food should be 'perghhh' sebab tak bertukar management kan. Overall the eatry and seating much better. Walau macamamana pun syukur Alhamdulillah atas rezeki yang Allah swt dah berikan.



No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy