Selamat Hari Lahir ke 91 buat Abah

Kak Yang sibuk nak pergi rumah Tok Abah dia sbb dah 1 minggu tak balik, nak pergi semalam hari Sabtu waktu chitchat day tak mampu sbb Ummi dia keletihan hehe join jemput dia pastu shopping shopping..so hari ni la ada ruang nak bagi hadiah baju utk Tok Abah dan Tok Mak dia kan







Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!