Sunday, June 26, 2016

Selamat Hari Lahir ke 91 buat Abah

Kak Yang sibuk nak pergi rumah Tok Abah dia sbb dah 1 minggu tak balik, nak pergi semalam hari Sabtu waktu chitchat day tak mampu sbb Ummi dia keletihan hehe join jemput dia pastu shopping shopping..so hari ni la ada ruang nak bagi hadiah baju utk Tok Abah dan Tok Mak dia kan







No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!