Tak sangka dah 10 tahun berblog..lamanya tuuu



Assalammualaikum wbt

Dalam diam tak diam dah 10 tahun rupanya (2006 - 2016) Ummi menulis tanpa suara, menaip bait2 kata, menceritera pengalaman dan pengamatan.. ewahhh ahaha.  Lately terfikir untuk upload banyak2 resepi favorite sendiri dan anak2..manalah tau kan esok lusa Ummi pejam mata ada jugak kenangan untuk anak2 atau kot2 depa terasa teringin nak makan masakan yg selalu Ummi masak untuk depa, mak abah dan adik2 kan walaupun Ummi ni bukan la pandai memasak sangat dan minat memasak tu baru kot bercambah haha..

Satu hal lagi tengok ramai dah orang kita blogging dan boleh buat income jugak diaorg ni...menulis ni kena consistent, kena ada masa dan yang penting ada cerita menarik.

Kalau tengok follower atau friends Ummi ni mmg ciput sangat yea la kan Ummi ni silent writer haha

Menulis atas dasar suka-suka
Menulis untuk simpanan dan sempadan serta tauldan
Menulis sekadar mengisi masa lapang
Menulis untuk catatan peribadi
Menulis untuk menceritakan cerita, pengalaman
Menulis dan terus menulis...

I am the silent writer, the silent reader!


3652 hari bersamaan 10 tahun hehe bukan bermaksud Ummi dah menulis sebanyak 3652 post tau kiki
Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!