Tuah Kak Yang menangi Ipad atas tiket Umi..^__^ - umifuzy™dotcom

June 2, 2016

Tuah Kak Yang menangi Ipad atas tiket Umi..^__^

Date : 01 June 2016
Venue : Concord Ballroom, Concorde Hotel KL
Event : Korea Destination Seminar

Semalam SSL hadiri product update untuk Korea lagi dan kali ni bawak Kak Yang..lepas ni tak boleh la dia ikut sebab nak daftar masuk ke Kolej Matrikulasi Selangor..pergi pun naik LRT mudah tak payah nak bersesak kan.

Banyak jugak agent yg SSL jumpa..yang lama dan yang baru pun ada..meriah jugak siap didatangkan khas penari/penghibur dari Korea group Fireman..mmg lawak..mmg hebat tarian depa ni. Lepas business talk, persembahan..tiba time makan la pulak..kali ni bukan makanan Korea tapi Japanese...dah yang best sekali Kak Yang menang lucky draw grand prize Ipad Mini...wahh suka bukan main dia..Syukur Alhamdulillah

Untuk sesiapa yang nak dapat pelbagai hadiah percuma tu boleh la mendaftar kat website Kaki Korea Club kat SINI, bukan sebab minat dengan KPop ke Running Man ke hapa ka tp kalau berminat nak makan angin kat sana cuba² la nasib kot² dapat hadiah penginapan sebab la ni depa tengah sakan promote orang Malaysia ke sana..dan yang penting dah banyak makanan halal kat sana..kalau tak dapat makan kot sekurang²nya hangpa dapat la jadi kuruih keke sebab takut nak makan bahahaha

 
 
tengok tu...gumbira Kak Yang dapat bergambar lepas menang grand lucky draw...Umi dia pun tumpang gumbira la jugak..keke
seronok la dapat ipad mini dan boleh bawak ke Kolej Matrikulasi la nanti..


door gift dapat sorg 2 botol..huihh berat la wehh
 Kali ini KTO banyak promote movie terkini..Descendent of the Sun baca kat SINI

DOTS

Pasal Korea ni tak payah la nak cerita panjang lebar kan sebab SSL pasti ramai yang lebih arif tentang depa ni..

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy