Nostalgia : Gila-Gila Remaja - umifuzy™dotcom

July 16, 2016

Nostalgia : Gila-Gila Remaja

"Roy...Roy sungguh keras hatimu" hihihi

Amboi cik d'hubby siap post kat FB wall pastu ajak kaum kerabat kat WA grp lagi soh tonton Azroy dalam Gila-Gila Remaja hehe.

Apa-apa pun cerita tu sungguh nostalgia kan.  Rosyam yang sungguh muda time tu dengan Chal yang chubby dan heroin bernama Suzi lakonan Rehana..kemana kot Rehana ni sekarang kan

AlFatihah buat Allahyarham Hussein Abu Hassan dan isteri Allahyarhamah Mahyon Ismail



Ni pic Faizal Hussein sebagai Azroy dalam cite tu


ni lah pic yang buat SSL jatuh hati dulu2..hehe Lawak jer la..bkn sebab pic ni tapi dia in person yang caring dan sangat responsible


Ni pic Angah yang kalau tengok mmg mirip ayahnya dan Azroy tu la kat bahagian mata

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy