Perodua Bezza...nyata berbeza kann

Dah banyak jadi topik terhangat pasal Perodua EEV sedan pertama yang dah boleh ditempah di seluruh pengedar Perodua berdaftar mulai hari 18 July ni. 
Perodua Bezza dalam 5 warna untuk 3 modelnya (Standard G, Midline Premium X dan range-topping Advance dengan harga untuk Semenanjung Malaysia :
Standard G (1.0 G manual) – RM 37,300
Standard G (1.0 G automatic) – RM 39,300
Premium X (1.3 X manual) – RM 42,800
Premium X (1.3 X automatic) – RM 44,800
Advance (1.3 AV automatic) – RM 50,800


Jom kita tengok photo2 dari FB Perodua Bezza ni..sangat berbeza

wow..nampak mewah kan


hehe apesal pulak stereng mcm gitu...pelik pulak asenyaaa


mcm muka topeng ironman pun ada dah niii..hahaha



tahap keselamatan pengguna serta penumpang?

ada yg komen : senang peragut nak beroperasi sebab pintu camgini lembab nak tutup..
hurmm betul jugak kan
cantik kann...hehehe model tu pun secantik kereta tu jugak kan





Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!