Syawal : Jengah Lulu Hypermarket

Hubster masih kat Sarawak untuk SUKMA, Kak Yang tak balik dah 2 minggu sebab busy dengan assignment..tak per la nak untuk berjaya kita kena berkorban, Angah dah  awal lagi keluar pi main bola dan Kak Cik pulak ada kelas tambahan untuk SPM tahun ni..

Semalam Ayong pun pesan suruh bersiap lepas Zohor nak pergi melawat LuLu Hypermarket yang dok heboh diperkatakan tu.  Memula malas nak pergi tp Ayong dok bersungguh ajak so pergi jer laa kan

LuLu Hypermarket dah ada cawangan di Kuala Lumpur sejak 25 June 2016 terletak di Jakel Mall, Jalan Masjid India.  Orang dok sibuk war-warkan dan SSL and the team..hehe half the team la sempat la jengah sebelum ke SOGO.  Terima kasih Ayong sebab bawak Ummi dan adik2 dan mmg betul pun jalan mmg lengang boleh main tengteng lagik maklumla orang ramai masih sibuk pi open house!





mcm2 pulak makanan kucing untuk berparty hahaha

kotak berisi donut..isi dah habis daaa

pelbagai jenis buah2an ada..ni antara yg pelik lupa pulak nama dia adoiii
applepie ni kalau pasal bergambar mmg sakan kannn

Memang serasa macam berada kat Dubai pun sebab barangan yg dijual mcm kat pasaraya kat sana.  Luas dan memang luas ruang membeli belah.  Cheq nak ambil gambar byk2 pun takut kena sound so pic bawah ni ambik kat FB LuLu jer la, Kang tak pasai2 depa ingat kita ni nak skodeng ka..tak ka naiya hehe

banyak nauuu choices kek kat sana...kesedapan>> no comment sbb SSL dh ada personal chef

Entrance ke LuLu

luas dan lapang sungguh

pic dari FB LuLu jer
Selesai di LuLu kita serbu SOGO pulak...off record la ya
Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!