August 19, 2016

Bukan Lee Chong Wei jer yang tertekan mental...kami jugak

Tahniah Dato Lee Chong Wei...mara ke pusingan separuh akhir! 

Fuhhh...kecut perut..gigil pun sama dirasa bila SSL tengok game antara Lee Chong Wei dengan musuh tradisi si Lin Dan tadi..Trio gigil dan stressful SSL, d'hubby dan cik Nur Iman haha.  Akhirnya DLCW berjaya walau kemenangan tu mmg umpama telur dihujung tanduk.  Kemenangan DLCW menewaskan musuh tradisi 15-21, 21-11 dan 22-20 memang dinanti2kan sebab ni penentu Malaysia untuk Perak atau Emas.




Paling mendebarkan bila DLCW mendahului 20-17 di set akhir tapi berjaya dikejar Lin Dan untuk seri 20-20...warghhh dag-dig-dug dan seram sejuk pun sama..dan akhirnya DLCW ternyata terbaik.  




http://www.thestar.com.my/news/nation/2016/08/19/chong-wei-fights-back/






No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!