Day 03 Love Your Spouse challenge kat FB - cabaran 7 hari!

Cabaran hari ke 3..ngeh ngehh.  Kali ni challenge dianjurkan kat kawan lelaki la pulok...seorang ex hotelier dan seorang lagi kawan kat nun di tanah Arab sana..cer nak tengok kot depa ni take up the challenge dak...check it out later naa.  Kalau ada sesiapa yg membaca ceritera SSL ni kan harap jangan cemuih naa sbb selama 7 hari berturut2 akan keluar loving couple ni..cewahhh


Day 03 ~ Love Your Spouse challenge. I was challenged by my sweet SIL Zety Zainal to post photos with my beloved spouse for 7 days and to tag 2 people each day to keep the celebration of love and the promotion of traditional marriage going. Challenge accepted

I then challenge my friend Adun Azmel and Bubaker Othman Kaziri 
😘💜😘

Spread the love!!! — feeling excited with Nadzley Amn.




Picture ni diambil tahun 2014 kot waktu stop over kat Gunung Jerai yang sangat sejukk tu on the way balik ke KL

Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!