Destinasi Percutian...Sekinchan Padi Box yang berwarna-warni - umifuzy™dotcom

August 2, 2016

Destinasi Percutian...Sekinchan Padi Box yang berwarna-warni

Sesambil melayan novel tu sempat gak sesekali tengok sicantik manis Neelofa dalam MELETOP yang sentiasa cantik sungguh sparring dengan Nabil, sesambil tengok lawak Jihan 'crush' dgn Syuk adoiiii, ada Maher Zain dan agak teruja dengan homestay kat Sekincan ni..Padi Box...sungguh warna warni kat kawasan bendang pulak tu...auwww terasa nak pi bercuti jer

Jom layan gambar2 homestay yg diperbuat dari kontena ni mmg sangat menarik, bikin tertarik dan mmg da bomm hahaha..

Khabarnya Sekinchan Padi Box telah dibuka pada Disembar tahun lepas ni menampilkan 8 buah kontena yang dibuat bilik penginapan ala hipster.

Banyak aktiviti boleh dibuat kat sini selain BBQ, berbasikal, memancing ikan di sawah dan berjalan2 menikmati pemandangan indah!

Pasal harga pulak..berharga RM108 untuk dua orang..wow terbaik harganya!

Homestay ni terletak di Lot 11126, Jalan Tali Air 4, Sekinchan, Selangor atau untuk tempahan hubungi 019 325688 atau layari facebook Sekinchan Padi Box

Jom layan tengok photos yg di copy paste dari cik google la..










No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy