Jom Peraduan dengan BSN kenali erti kemerdekaan - umifuzy™dotcom

August 7, 2016

Jom Peraduan dengan BSN kenali erti kemerdekaan

Assalammualaikum semua!

Ni antara yang SSL dapat waktu jengah FB...bz sangat sampai nak jengah kat hp pun terhad...konon mcm busy mummy la sangat kan.  Ok ni ada peraduan dari BSN...SSL rasa macam nak join jer hehe. hurmm...hurm...hurmmmmm

Nak tahu lebih lanjut jom like FB BSN..macam-macam info yang mungkin boleh diguna untuk diri sendiri, kembangkan perniagaan dsbnya...check it out ya

Quote " 
Hello semua! Sempena bulan kemerdekaan ini, kami nak berikan hadiah kepada anda semua! Yaaaa!Pada bulan Ogos ini kami akan memilih seorang pemenang untuk menerima baucar beli-belah RM250 setiap minggu! Mudah je kalau nak menang.
1) Kongsikan gambar erti kemerdekaan anda bersama kami di ruangan komen.
2) Tuliskan sekali kapsyen yang kreatif. Penyertaan yang paling best akan menang!
Jangan lupa hashtag ‪#‎BSNErtiKemerdekaan‬.

Macam mudah...macam mudah..kannsss

Live, Learn, Life

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy